header image

BLOCAIRES

Cristina CarreteroCristina Carretero Jardí és llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctoranda en l’Escola de Doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona en el  Camp de treball de la tesi doctoral: Imatge Corporal i trastorns de la conducta alimentària.

Des de l’any 2000 col·labora amb l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) en el programa d’ajuda i acompanyament a familiars i malalts i des de l’any 2008 amb la Fundació Imatge i Autoestima (impulsada per ACAB) com a directora del programa de prevenció i promoció de la salut.

Directora de l’estudi “Anàlisi sobre el grau d’unificació del sistema de talles de roba d’Espanya i l’impacta en la salut de les persones (setembre de 2010) i del estudi sobre “La realitat dels trastorns de la conducta alimentària a la xarxa: el risc de les pàgines pro anorèxia i pro bulímia (febrer 2011).

Manuel AntolínManuel Antolín Gutiérrez és llicenciat en Psicologia per la Universitat Pontificia de Salamanca i Màster en Teràpia Sistèmica.

Treballa a Càceres al Centre de Psicologia Mentsana i col·labora amb la Associació ADETAEX (Asociación en defensa del tratamiento de los trastornos alimentarios en Extremadura) desde l’any 1999. Les seves funcions estan encaminades al treball grupals amb famílies i a la prevenció.

Ha escrit articles a revistes de teràpia familiar i monogràfics de trastorns alimentaris i ha participat a jornades, congressos especialitzats en trastorns alimentaris.

També ha elaborat materials d’educació per a la salut sobre trastorns de la conducta alimentària per la Junta d’Extremadura.

Dr. Luis Beato

Dr. Luís Beato, psiquiatra especialista en TCA de la Unitat de Trastorns Alimentaris del Hospital General de Ciudad Real.

 

 

 

 

 

Dr. JoDr. Josep Torosep Toro Trallero
Metge psiquiatra. Psicòleg. Professor emèrit de la Universitat de Barcelona. Exconsultor Sènior i Cap del Servei de Psiquiatria Intantil i juvenil de l’Institut Clínic de Neurociències de l’Hospital Clínic Universitari de Barcelona.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor