header image

“Amb llum pròpia”: parlen les dones que van patir un TCA i se’n van sortir

Escrit per: acab | 15 desembre 2014 Comentaris tancats a “Amb llum pròpia”: parlen les dones que van patir un TCA i se’n van sortir |

veronicaFa ja uns mesos l’ACAB va posar en marxa el bloc “Amb llum pròpia”, un bloc creat i dirigit per persones ex-afectades per un trastorn de la malaltia en el que parlen sobre la seva experiència des d’un discurs positiu i esperançador pel que fa a la recuperació d’un trastorn de la conducta alimentària.

L’ànima de “Amb llum pròpia” són 6 dones: l’Ester, la Mª Àngels, la Glòria, la Laura, la Cèlia i la Verònica. Totes elles van afegint post al bloc narrant una part de la seva historia i de la seva recuperació. L’objectiu d’aquest bloc és crear un espai a la xarxa on persones que han superat un trastorn de la conducta alimentària parlin des del present i des del seu benestar actual, animant a persones afectades i els seus familiars a creure que la recuperació és possible i animant-los a que demanin ajuda. Recordem que un 70% de les persones afectades per un trastorn de la conducta alimentària es recuperen. La única condició per aconseguir-ho és que la persona afectada faci un tractament amb metge i psicòlegs especialitzats.

“Amb llum pròpia” també permet interactuar amb les blocaires deixant comentaris en els seus post. Us recomanem llegir els diferents post que s’han publicat al bloc “Amb llum pròpia”, ja que pot resultar-vos útil a l’hora d’entendre alguns aspectes de la malaltia i, sobretot, a veure que aquestes malalties tenen sortida. Esperem que la lectura d’aquest bloc us resulti interessant i, sobretot, que us transmeti un missatge d’esperança i força davant la malaltia.

Clicant sobre el següent enllaç podeu accedir al bloc: Amb llum pròpia

Classificat en: General
Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,

Categories

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor