header image

Curs Per Famílies: Quan els Trastorns Del Comportament Alimentari Entren A Casa

Escrit per: acab | 3 octubre 2013 Comentaris tancats a Curs Per Famílies: Quan els Trastorns Del Comportament Alimentari Entren A Casa |

Un cop acabat l’estiu, l’ACAB reprèn la seva activitat habitual i, a més del grup d’ajuda mútua per a pares i mares d’una persona afectada per un TCA, també inicia el programa de formació a famílies amb la realització de cursos i tallers monogràfics dirigits a pares i mares.L’objectiu d’aquestes activitats és proporcionar a les famílies que han de conviure amb una persona afectada per un TCA pautes i consells per poder gestionar correctament la malaltia des de casa. Una actitud serena i assertiva per part dels pares pot afavorir positivament en la recuperació de la persona afectada.La manera d’ aconseguir aquesta actitud serena i assertiva és rebent informació sobre la malaltia i pautes concretes per fer-ne front.Ambaquest objectiu l’ACAB realitzarà el proper dissabte 19 d’octubre, de 10 a 13 hores,el “Curs per Famílies: Quan Els Trastorns Del Comportament Alimentari Entren A Casa.” Els punts principals que es treballaran en aquest curs són els següents:

Què són l’anorèxia i la bulímia nervioses?

Com es manifesten?

Perquè la meva filla pateix aquest trastorn?

Com puc ajudar-la?

Com és el tractament que rebrà?

Quan un TCA entra a casa, és freqüent que ens sentim desorientats i espantats, no entenguem què li passa al nostre fill o filla ni per què li passa, i no sapiguem què fer ni quins passos donar per poder ajudar-lo/a. Si us trobeu en aquesta situació, el curs per famílies us pot ajudar a sortir endavant. Podeu rebre més informació trucant al 93 454 92 75 o enviant un e-mail a acab@acab.org.

Classificat en: General

Categories

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor